Schoenen voor alle doeleinden, een verscheidenheid aan merknaam schoenen, verschillende stijlen van schoenen, professionele online schoenenwinkel, alles, er is altijd uw favoriete~!

Valuta:
Belgium
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending Wereldwijd

Alle bestellingen van schepen via luchtpost naar overal in de wereld. Wij bieden niet-geregistreerde luchtpost en geregistreerde luchtpost:

Niet-geregistreerde Air Mail: zonder aantal te volgen, stuurde pakket binnen 2KG over de hele wereld. Meestal duurt het 15 ~ 30 dagen
Registered Air Mail: Met tracking nummer, verzonden pakket binnen 2KG over de hele wereld. Meestal duurt het 15 ~ 25 dagen

We splitst soms uw bestellingen in meerdere zendingen naar vertragingen te voorkomen. Alle zendingen worden verzonden met behulp van dezelfde verzendmethode die u tijdens de afhandeling hebt geselecteerd.

Alle deelleveringen worden duidelijk weergegeven in de order management pagina.

Tevredenheid gegarandeerd

Niet tevreden met een product? Terug te sturen naar ons.

U kunt onbeschadigde artikelen terug te keren naar ons poststempel binnen 45 kalenderdagen na de levering. Als het rendement is niet het gevolg van onze fout, zullen klanten nodig zijn om het verschepen kosten te dekken in beide richtingen. Zorg ervoor dat het item wordt teruggebracht in de oorspronkelijke staat, met de originele verpakking en toebehoren.

Verzending

Standaard verzending bestellingen worden verzonden via luchtpost pakketten en aangetekende luchtpost pakketten.

Bestemmingen: wereldwijd

Transit tijd is afhankelijk van de verzendmethode gekozen bij het afrekenen.

Voorraad Beschikbaarheid

Tijdige verzending is de nummer een prioriteit voor ons. De meeste items kunnen worden verzonden binnen 1 dag, maar sommige product zal ongeveer worden verwerkt. 3 dagen.

Dead on Arrival (DOA)

We garandeert een veilige levering van uw orders. We wisselen alle beschadigde artikelen. We vergoedt terugkeren verzendkosten.

Neem contact met ons op voor een RMA, binnen 5 dagen na levering, en schip producten terug via de minst dure methode.

Productgarantie (defecte / defecte dan normaal gebruik)

Tenzij anders vermeld op de productpagina, product garantie is 6 maanden gerekend vanaf de datum van verzending.

Binnen 3 maanden na de verzending:
Bij terugkeer, worden defecte onderdelen vervangen en terug verscheept naar klanten gratis. Terugzending vergoeding is USD 20 of de werkelijke waarde van de gewone luchtpost, indien deze lager is.
Daarna:
Klanten kunnen nog steeds te sturen defecte items terug naar ons. We passeert deze items terug naar hun produceert en helpt bij de coördinatie van de reparatie. Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten in beide richtingen.

Afhankelijk van het probleem, kunnen kosten worden beoordeeld door de fabrikanten. We zullen contact opnemen met de klanten voor het plegen van de reparaties.

Onjuiste Beschrijving / Verkeerde producten Mailed
Wij zullen het punt ruilen of volledig terugbetalen. Neem contact met ons op en toen het schip de producten terug via de minst dure methode en CigaBuy dekt alle retour verzendkosten.
Als gevolg van beperkingen opgelegd door PayPal, we zijn niet in staat om terugbetalingen te geven binnen 60 dagen na betaling. In dergelijke gevallen, zijn winkel kredieten van gelijke waarde uitgegeven in plaats van de restituties.
Een item niet zoals beschreven wordt gedefinieerd als een belangrijke specificatie is anders of het uiterlijk van het primaire product is significant verschillend, in vergelijking met die vermeld op de productpagina alvorens te bestellen.
Terug